Uw creativiteit is onze inspiratie

Offerte gepersonaliseerd canvas

Hoe bijzonder is dit! Een borduurpakket met jouw eigen persoonlijke foto van je kind, je trouwdag of zelfs je hele gezin! Bijna alles is mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop en creëer iets unieks en persoonlijks. Wij bieden de optie om een persoonlijk canvas te maken dat helemaal naar jouw wensen is aangepast. Met een persoonlijk canvas kun je een borduurpakket bestellen met elke gewenste afbeelding die je zelf aanlevert, of het nu gaat om een dierbaar familielid, een speciale gebeurtenis of een prachtig landschap.

Wij zetten de afbeelding om in een gedetailleerd borduurpatroon en stellen een volledig pakket voor je samen. Alle benodigdheden om de afbeelding op canvas met kralen te realiseren, worden in dit pakket geleverd. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt met alles wat je nodig hebt voor een prachtig eindresultaat. Het borduren van jouw persoonlijke afbeelding zal een unieke en waardevolle herinnering creëren die je voor altijd kunt koesteren.

Het omzetten van een foto naar een borduurbaar canvas kost wat tijd en moeite om een prachtig en realistisch resultaat te bereiken. Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een persoonlijk canvas? Dan kun je via deze aanvraag, waarvoor wij een kleine vergoeding vragen, de benodigde gegevens aanleveren. Als je na acceptatie van de offerte overgaat tot aankoop, wordt de reeds betaalde vergoeding in mindering gebracht op de totale kosten.

Je hebt de mogelijkheid om dit Gepersonaliseerde canvas voor jezelf te bestellen, maar het is natuurlijk ook een ontzettend gaaf en origineel cadeau om aan een van je dierbaren te geven. Je kunt het canvas vervaardigen en in afgewerkte vorm cadeau doen of als pakket, zodat de ontvanger zelf aan de slag kan gaan. Dit maakt het een uniek en persoonlijk geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Houd er rekening mee dat we een heldere, scherpe digitale foto met hoge resolutie nodig hebben voor een optimaal resultaat. Na het omzetten van de afbeelding naar een borduurpatroon, ontvang je van ons een kopie ter goedkeuring, samen met een prijsopgave voor het totale pakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan met je eigen gepersonaliseerde kunstwerk. De prijs van het pakket is voornamelijk afhankelijk van de afmetingen en het aantal glaskraaltjes dat het zal bevatten.

Wij vragen je alvast een indicatieve afmeting te geven van het gewenste formaat waarmee wij voor je aan het werk kunnen gaan.

Daarnaast vind je hier ook de mogelijkheid om direct je bestand te up-loaden.

Bij de afronding en betaling van de bestelling zal het bestand aan ons worden toegezonden en kunnen we voor je aan het werk!

Wij verheugen ons erop om voor jou aan de slag te gaan!

 

 5,00

Upload afbeelding

Beschrijving

Gepesonaliseerd canvas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Offerte gepersonaliseerd canvas” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *